Ja han ampliat l'autopista del Maresme...

lunes, 12 de julio de 2010

Chapter 287

Copio y pego correo porque cruzo ese puto peaje todos los días.

L'autopista C-32 ja travessa tota la comarca. Ahir es va inaugurar els 4,4 quilòmetres de recorregut entre Palafolls i Tordera que enllacen de manera temporal amb la carretera de Blanes, la GI-600, en espera que es continuï el traçat en direcció Lloret de Mar. El nou tram manté els dos carrils per banda –amb possibilitat de ser ampliats a tres en un futur– i ha tingut un cost de 53,5 milions d'euros. L'augment del peatge de Santa Susanna, de 0,71 a 0,96 euros es farà efectiu aquesta setmana.

Fuente: Avui

Una ampliació construïda per ACESA-Abertis (si, els dels peatges) perquè la majoria d´autopistes del nostre pais són privats. Ara, com cada dia, els usuaris de l´autopista per venir a Tordera/Palafolls a treballar pagarem 25 cèntims més cada vegada que hi passem.

Com es poden tenir autopistes sense peatges?

Doncs comprant les autopistes que ja hi ha o fent autovies públiques.

Què fa falta per comprar-los o per fer autovies?
Que la Generalitat disposi de més diners per invertir en infraestructures o tingui el suficient poder adquisitiu per comprar els autopistes que ja tenim construïts.

Com s´aconsegueix?

La solucío més viable que veig és que els diners que provenen dels nostres impostos es quedin tots a Catalunya.

Tenim un dèficit fiscal (a data del 2005) del 10,5% del PIB insostenible per a qualsevol pais i l´estat s´ens queda 19.177 milions d´euros/any, no tornen a Catalunya.


Aquests 19.177 milions d´euros que els Catalans PERDEM representen, a data del 2005, 52.54 milions d´euros/dia. Es a dir, amb un sol dia d´espoli fiscal, Catalunya, hagués pogut financiar tota l´ampliació de l´autopista. NOMES AMB UN DIA!!!! Seria un tram d´autopista PUBLIC per el que no tindriem que pagar de més per a circular-hi.

Imagineu, siguent independents, sense passar comptes amb Espanya encara ens quedarien els diners de 364 dies per invertir en moltes més coses per el nostre país (de polítics lladres encara hi hauria, però també estalviariem diners perquè no tindriem els lladres d´Espanya, només els d´aquí, així que també tindriem un saldo positiu en aquest aspecte.).

Crec que ja s´enten.... ara posaré uns quants els exemples del que fan els nostres veïns amb els nostres diners:


809 Km MOLT NECESSARIS…... i, clar, gratuïts... ni un sol peatge.


Busqueu les 7 diferències!!!!
La major font d´ingressos espanyols són d´exportacions de l´àrea mediterrànea... molt normal aquesta “inversió”...


‘No ase falta desir nada más’

Aquest mail és per mostrar una de les moltíssimes raons per les que mereixem més, per les que mereixen autogestionar-nos. Inclús per algú que sigui i es senti Espanyol tindria que, si vol continuar vivint aquí, pensar-s´ho millor si paga la pena perquè també a ell li afecten, negativament, totes les decisions que pren el govern de Madrid envers Catalunya.

Au!!! (Que vol dir ocell)


Saquen sus conclusiones... yo por lo pronto, o pago más o voy por la NII y demoro el triple... Espero que con la guita de mis impuestos en el resto de España hayan podido irse a la playa a descansar mientras yo trabajo y pago.

0 Boludeces escritas:

Gente curiosa

Mapa semanal de visitantes:
Visitantes semanales
Mapa anual de visitantes:
Visitantes semanales